A szerk.

KIADVÁNYPÁLYÁZAT

Olvasókörök, tanodák és magántanulói közösségek számára

KIADVÁNYPÁLYÁZAT

A Liget Műhely Alapítvány pályázatot hirdet hazai és határon túli olvasókörök, tanodák és magántanulói közösségek számára.

Várjuk már működő vagy most induló csoportok jelentkezését, akik vállalják, hogy 2021. június 30-ig minimum havi rendszerességgel (legalább tíz alkalommal) felhasználják kiadványainkat (könyveket, illetve a Szitakötő folyóirat példányait) foglalkozásaikon.

Előnyben részesítjük a kistelepüléseken lévő, hátrányos és halmozottan hátrányos gyerekeknek, időseknek vagy rászoruló felnőtteknek szóló, rendszeres programokat működtető szervezeteket, illetve a nagyobb létszámot és/vagy gyakoriságot vállaló csoportokat.

A pályázók maximum 100 000 Ft értékű Liget-kiadványcsomagot nyerhetnek, amelyet könyvtári állományba kell venniük vagy más, igazolt módon regisztrálniuk. A kiadványok a pályázó szervezet/csoport tulajdonában maradnak.

A könyvcsomagot az alapítvány állítja össze a pályázatban feltüntetett célcsoport számára, az életkor és a létszám figyelembevételével. A javasolt kiadványlistát egyeztetjük a nyertes pályázókkal.

A kiadványokat nem lehet kereskedelmi forgalomban hasznosítani. Minden kiadványban pecsét jelzi, hogy a könyv a Liget ajándéka.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Liget e-kiadványai bárki számára ingyenesen letölthetők.

A Liget-kiadványokat itt tekintheti meg.

Nevezési díj nincs!

A pályázók az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezhetnek | pályázati adatlap letöltése

A pályázatot kérjük szkennelve, elektronikus úton eljuttatni az alábbi címre:
palyazat[kukac]ligetmuhely.com

Pályázat beküldésének határideje | 2020. július 24.

A nyertesek listáját 2020. július 30-ig a honlapon tesszük közzé, illetve emailben értesítést küldünk.

A pályázatok beszámolásának határideje: 2021. július 30.

Az elszámolás kötelező elemei:

– szakmai beszámoló, amely tartalmazza az olvasott művek listáját,

– aláírt jelenléti ívek másolata,

– minimum 3 fotó,

– sajtómegjelenések, internetes posztok. Kérjük minden esetben feltüntetni az Alapítvány nevét, honlapcímét, Facebook oldalát | facebook.com/szitakoto.folyoirat vagy facebook.com/liget.folyoirat

Az alapítvány a kiadványcsomagok szállítási, postázási költségét nem fedezi, arról a nyertes pályázónak kell gondoskodnia.

A kiadványcsomagok egyeztetés után az alapítvány raktárában [1028 Budapest, Úrbéres u. 75/a] vagy a szerkesztőségben [1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4-6/b] vehetők át személyesen, vagy a postaköltség megtérítésével (címzett fizet szolgáltatással) kérhetik postai küldésüket.

További információ
Horgas Judit | +36 20 322 6869 | palyazat[kukac]ligetmuhely.com

kép | A Sárbogárdi Mészöly Géza Általános Iskola tanulói