A szerk.

SEGÍTSÉG AZ ÚJ HONLAP KEZELÉSÉHEZ

SEGÍTSÉG AZ ÚJ HONLAP KEZELÉSÉHEZ

A Szitakötő megújult honlapját folyamatosan fejlesztjük.

Szeretnénk megkönnyíteni az anyagok későbbi kereshetőségét, ezért némileg lassulhat a beküldött segédanyagok feldolgozása. Kérjük türelmüket és megértésüket!

Az alábbiakban segítséget nyújtunk a honlap használatához.

Az őszi folyóirat írásai műfajok szerint kereshetők a FOLYÓIRAT menüpont alatt.

A korábbi honlapot az előző számok anyagaival és az eddig publikált segédanyagokkal az ARCHIVUM menüpont alatt érhetik el.

A SEGÉDANYAG menüpont alatt folyamatosan töltjük fel a szerkesztőség és a kollégák által beküldött anyagokat. Ha új segédanyagot akar beküldeni, ezentúl kérjük, ne emailben csatolja, hanem a honlap megfelelő oldalát, a SEGÉDANYAG FELTÖLTÉS-t vegye igénybe.

Kérjük türelmét, míg a beküldött segédanyagokat jóváhagyjuk és publikáljuk. Ha a beküldést követő 48 órán belül nem került fel a honlapra az anyaga, emailben vagy telefonon hívja fel a figyelmünket a problémára. Ezt az új felületet azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a segédanyagok szakmai felhasználását. A feltöltésnél kérjük, adjon meg minden kért információt, így a későbbi felhasználók könnyebben tudnak eligazodni, amikor pl. korcsoport vagy tanóra szerint keresnek segédanyagokat.

A JÁTÉK menüpont alatt továbbra is minden héten új kérdéssel várjuk a pedagógusokat és a diákokat.

A GALÉRIA még fejlesztés alatt áll, ide kerülnek majd az iskolák által beküldött fotók.

A felső menüsor REGISZTRÁCIÓ feliratára kattintva a foglalkozásokra jelentkezhetnek be. Több név egyidejű regisztrációja megoldható, ha a neveket vesszővel elválasztva írják be. A foglalkozásokra csak a felnőtt résztvevőknek kell bejelentkeznie, a gyerekeknek nem! Az itt megadott emailcímekre, telefonszámokra csak az esetleges változások kiértesítése miatt van szükség, azokat semmilyen más célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.

Regisztrációját lekérdezheti, ha beírja a regisztrációkor megadott emailcímét ide.

Minden további kérdést, kérést várunk emailben vagy telefonon.

Kapcsolódó segédanyagok: