Reményi Tibor

TOTAL MENTAL TRAINING

2009 szeptember

TOTAL MENTAL TRAINING

siker
A nemzeti tudatcsiszoló program keretében megindítottuk egyedülállóan hatékony kurzusainkat Budapesten és a régiók nagyobb városaiban is. A tananyag a legkorszerűbb amerikai pszichoatomizációs tréningre épül. Válságra, vígságra egyaránt sikerrel alkalmazható. Az elmélet gyökerei a kollektív tudattalan hieroglif irodalmi hagyatékába kapaszkodnak, de nemzetközileg elismert kutatók eredményeit is felhasználjuk. A világűr-kutatás eddig ismeretlen lélektani vonatkozásai beláthatatlan lehetőségeket kínálnak, különös tekintettel az agyi űrzónák ürességmérésének és a mentális kavitációk természetének újszerű megközelítése terén. Stúdiónk speciálitása azonban a szociál-pszicholingvisztika inverz módszerének bevezetése és gyakorlati alkalmazása (semi-meaningless way of handling speech aberration).

Legfontosabb munkaágaink a következők:
hatékony
Az ismert és történelmileg igazolt kibeszélés, bebeszélés és mellébeszélés technikáit egyesítve először alkalmaztuk a „mellébe-beszélés” vadonatúj (brand new) eljárását a Janet-féle neo-disszociációs hipotézis és a védikus szómatika ötvözésével. Amint a tudományos megnevezés is sejteti, a módszer rendkívül hatékony, mivel közvetlenül az ember lelke közepébe szól, amely az átlagos egyedeknek tudvalevően a melle mögött szituálódik.
exkluzív
Jelentékeny munkaterületünk az ún. preventív kollokviumok szekciója. Lényege, hogy a gyakorlatvezető eleve megakadályozza (preventio ab ovo) a páciens megszólalását, így elkerülhető a verbális manifesztáció bármilyen formája, és a jelöltek rögzültségi hajlama gyorsan kifejleszthető. (Kétségtelen, jelenleg ez a legmagasabb költségű, s persze leginkább exkluzív kurzusunk, amely a munkacsoport moderátoraitól különleges képességeket igényel – a szupervájzoroktól úgyszintén).
tökély
Immanens kontradikciós terápia néven ismertté vált népszerű munkaágunk szolgáltatásait mindenekelőtt a közszolgálati médiumokban szereplő ügyfeleinknek ajánljuk. Speciális mintavevő szenzoraink segítségével érzékelni tudjuk a potenciális vitapartner gondolat-kezdeményeit, majd a digitális szimuláció révén tökélyre fejlesztjük a „virtuális riport” műfaját. A kurzus végére olyan műsorvezetők lesznek, akik önmagukkal készítenek interjút, önmagukkal vitatkoznak, sőt, kvízműsort produkálnak. Kis költségvetéssel dolgozó TV-stúdiók számára ez igen gazdaságos, ugyanakkor a tömegszuggesztiós hatásfok alig kisebb, mint a jobbára elavult, kétszereplős interjú-technika.
hagyományok
Vállalkozó szellemű, de az önismereti csoport-terápiára alkalmatlan látogatóinknak ajánljuk az egyelőre kísérleti jelleggel működő „mentális acupunctura” műhelyünket – a klasszikus töviskoronás technika telepatikus változatát. A módszer magyar népi hagyományokat is integrál, amennyiben a „szöget üt a fejébe” néven ismert intellektuális élmény transzformációjával teszi még vonzóbbá a stúdió-foglalkozásokat.

Hamarosan elindítjuk elme-lúgosító kúránkat (kivonjuk a gondolatok „sava-borsát”), a következő szemesztertől pedig az érzelem-leszívó kezelést is.

Mellékeljük jelentkezési lapunkat. Filozófiánk legfontosabb pontja, hogy siker nincsen elszánás nélkül.

kép | Eran Gilat, lensculture.com