A szerk.

KIADVÁNYPÁLYÁZAT 2022

hazai és határon túli könyvtárak, olvasókörök, tanodák és magántanulói közösségek számára

KIADVÁNYPÁLYÁZAT 2022

A Liget Műhely Alapítvány pályázatot hirdet hazai és határon túli könyvtárak, olvasókörök, tanodák és magántanulói közösségek számára.

Várjuk már működő vagy most induló csoportok jelentkezését, akik vállalják, hogy 2022. áprilistól december 31-ig minimum havi rendszerességgel vagy legalább nyolc alkalommal felhasználják kiadványainkat (könyveket, mese CD-t,a Szitakötő folyóirat példányait) foglalkozásaikon.

Előnyben részesítjük a kistelepüléseken lévő, hátrányos és halmozottan hátrányos gyerekeknek, időseknek vagy rászoruló felnőtteknek szóló, rendszeres programokat működtető szervezeteket, illetve a nagyobb létszámot és/vagy gyakoriságot vállaló csoportokat.

A pályázók maximum 100 000 Ft értékű Liget-kiadványcsomagot nyerhetnek, amelyet könyvtári állományba kell venniük vagy más, igazolt módon regisztrálniuk. A kiadványok a pályázó szervezet/csoport tulajdonában maradnak.

A könyvcsomagot az alapítvány a készleten lévő kiadványaiból állítja össze a pályázatban feltüntetett célcsoport számára, az életkor és a létszám figyelembevételével. A javasolt kiadványlistát egyeztetjük a nyertes pályázókkal, de kérjük, a pályázatban tüntessék fel, ha birtokukban vannak már egyes kiadványaink.

A kiadványokat nem lehet kereskedelmi forgalomban értékesíteni. Minden kiadványban pecsét vagy matrica jelzi, hogy a Liget ajándéka.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Liget e-kiadványai bárki számára ingyenesen letölthetők.

A Liget-kiadványokat itt tekinthetik meg.

Nevezési díj nincs!

A pályázók az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezhetnek | pályázati adatlap letöltése

A pályázatot kérjük szkennelve, elektronikus úton eljuttatni az alábbi címre:
palyazat[kukac]ligetmuhely.com

Pályázat beküldésének határideje | 2022. március 7.

A nyertesek listáját 2022. március 11-ig a honlapon tesszük közzé, illetve emailben értesítést küldünk.

A pályázatok beszámolásának határideje: 2023. január 31.

Az elszámolás kötelező elemei:

– szakmai beszámoló, amely tartalmazza az olvasott művek listáját,
– aláírt jelenléti ívek másolata,
– minimum 3 fotó,
– sajtómegjelenések, internetes posztok.

Kérjük minden esetben feltüntetni az Alapítvány nevét, honlapcímét, Facebook oldalát fb.com/szitakoto.folyoirat vagy fb.com/liget.folyoirat

Az alapítvány a kiadványcsomagok szállítási, postázási költségét nem fedezi, arról a nyertes pályázónak kell gondoskodnia.

A kiadványcsomagok egyeztetés után az alapítvány raktárában [1028 Budapest, Úrbéres u. 75/a] vagy a szerkesztőségben [1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4-6/b] vehetők át személyesen, vagy a postaköltség megtérítésével (címzett fizet szolgáltatással) kérhetik postai küldésüket.

További információ
Horgas Judit | +36 20 322 6869 | palyazat[kukac]ligetmuhely.com

kép | canva.com