A szerk.

GYAKORNOKOT KERESÜNK!

pályázat

GYAKORNOKOT KERESÜNK!

A Liget Műhely Alpítvány gyakornokokat keres, akik aktívan részt vennének az alapítvány munkájában.

Mester– vagy PhD-képzésben résztvevő vagy 2015/16-ban diplomázott fiatalok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a kortárs irodalom és az alternatív pedagógia, jó az íráskészségük, biztos a helyesírásuk és szeretnek olvasni. Folyamatos budapesti tartózkodás nem szükséges, de a számítógéphasználat és internet-hozzáférés nélkülözhetetlen.

A jelentkezőktől első körben önéletrajzot, motivációs levelet és max. 1000 szavas saját írást várunk, ami lehet szépirodalmi mű(részlet), cikk, esszérészlet, fordítás vagy bármilyen szöveg, amivel nyelvi készségüket bemutatják.

A második körben személyes találkozásra hívjuk a kiválasztott jelölteket, a harmadik körben konkrét munkával bízzuk meg.

A kiválasztott gyakornokok hat hónapon át részt vehetnek a Liget és Szitakötő folyóiratokban megjelenő írások szerkesztésében, korrigálásában, az országos oktatási program pedagógusképzéseiben és gyerekfoglalkozásain, a beérkező pályázatok elbírálásában, honlapszerkesztésben, pályázatok írásában és elszámolásában, és módjuk lesz elsajátítani a szerkesztőségi munka alapjait.

A heti rendszerességű, várhatóan decembertől márciusig tartó, 12 alkalomból álló, hétfőnként 16.00-tól 17.30-ig tartó felkészítő szeminárium után a szerkesztőségben legfeljebb havonta egyszer-kétszer szükséges megjelenni, a munkavégzés és kapcsolattartás legnagyobb része elektronikus úton történik.

A képzés helyszíne a BARABÁS VILLA.

A gyakornokok az elvégzett munka mennyisége és minősége alapján megállapított ösztöndíjban részesülnek.

A jelentkezéseket 2016. október 14-ig várjuk emailben: palyazat[kukac]ligetmuhely.com

kép | adobe.com